trešdiena, 2013. gada 17. jūlijs

Soodsad laptopid

laptopid
Tavaliselt inimesed mõtlevad, et kõige tähtsamad arvutitehnika ostmise momentid on just tehnilised parameetrid, aga tegelikult peab tõdema, et kui nad tegelikult kavatseb ostu tegema, siis osutub, et just hind on palju olulisem moment.
Ja sellepärast sedakorda me võiksime teid tutvustada just soodsate arvutidega, täpsemalt, laptopidega. Milline on kõige soodsam hind? Seda võiks raske teada, aga sedakorda me jutustame kõige soodsamatest laptopidest just interneti kauplustest 1a.ee
Kõige soodsamad laptopid interneti kaupluses 1a.ee on alates 229 eurot. Sedakorda teeme nii, et räägime kuni 300 euroni.
Esimene, mis teeb meid rõõmsaks on see, kui lai on valik, sest osutub, et sellised laptopid tuleb mitmesugustest firmadest, nagu Acer, HP, Packard Bell, Asus ja Dell. Pakkumises on ka erinevad tüüpid, nii koju kui ka kooli laptopid. Kui räägime tehnilistest parameetridest, siis peab märkama seda, et on head ekraanide suurused, alates 11.6 ‘’, aga isegi 15.6 ‘’. On mitmesugused protsessorid, näiteks Intel Celeron ja Intel Pentium. Operatiivmälu on alates 2 GB kuni 4 GB suur. Peab lisada ka seda, et on erinevad videokaardi tüüpid, näiteks Intel või AMD.
Hea moment on ka see, et need laptopid on lihtsalt kaasas kantavad. Kõige väiksem kaal on ainult 1.38 kg, aga ka suurem kaal on ainult 2.6 kg.
Samuti hea eelis on see, et pakkumises on nii inglise klaviatuurit ning venelase klaviatuurit.
Pakkumises on erinevad operatsioonsüsteemid, näiteks Linux, Ubuntu ja Dos. Tuleb lisada ka seda, et praegu interneti kaupluse 1a.ee on suured soodustused. Isegi 21 protsentit. See tähendab seda, et isegi odavamat laptopit on võimalik osta mitte ainult väikse hinnaga aga veel teha seda väiksemaks soodustusega. Olgugi et hinnavahemik on suur, siiski on võimalik valida ka odavamat laptopit. Kirjaldustega me võime saada teada, et tehnilised parameetrid on nii head kui muudes arvutides, need laptopid on niisama kvaliteetsed kui muud. Sellepärast, kui sinu tähtsam ostmise moment on just hind, siis kindlasti tule ja vaata milline on interneti kaupluse 1a.ee pakkumus.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru